Boeken

Het Eagleton Zegel
Nadat zij door de meedogenloze Engelsen van hun geboortegrond zijn verdreven, waaieren de Eagletons uit over de wereld. Hun bloed mengt zich met dat van Schotten, indianen en Friezen, maar Iers blijven ze.
Lees verder
It Eagleton Segel
Flechtsjend fan it slachfjild yn 1315 wit Niall Eagleton by de Shannon River yn Ierlân oan de dea te ûntkommen. Hast sânhûndert jier letter wurdt kandidaat-gouverneur John Hamilton op in kiezersfeest yn Montana delsjitten. 
Lees verder
De Heren van Friesland
Gaasterland, 1921. De zevenjarige Tjalling van der Zee ziet hoe een extreem droge zomer de koeien en paarden gek maakt van dorst en de boeren tot wanhoop drijft.
Lees verder
De Hearen fan Fryslân
lt machtich epos De Hearen fan Fryslân, basearre op wiere barrens yn ‘e striid fan in man en syn folk, spilet yn ‘e súdwest-hoeke fan ‘e provinsje en yn Amearika.
Lees verder

De wetten van Bill Henderson
Een sheriff wordt de baas op een onafhankelijk eiland midden in de rivier de Mississippi. Het eiland ontstaat na een hevige overstroming waarbij een stuk land van Louisiana de rivier wordt ingetrokken en terechtkomt op voormalig grondgebied van de staat Mississippi.
Lees verder